СВЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ!
Правна   редакција
 011/ 3036-532
Економска   редакција
 011/ 3036-531  
Софтвер
  011/2632-743
Продаја и   претплата
  011/361-48-58   011/361-51-00  
Специфичности буџетских корисника
 

Омладина и спорт

„Кад су заједно љубав према послу и умеће, очекујте генијално дело.”
13.10.2014.

Промовисање спорта од великог значаја за здравље нације

Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић поручио је да су омасовљавање рекреације и подстицање свих грађана Србије на бављење спортом од највећег значаја за здравље нације. Удовичић је указао на то да су спорт и рекреација носиоци правих вредности и једна од основних претпоставки здравог живота, и додао да се истрајност, тимски дух и осећај за фер плеј гради када се деца баве спортом од најмлађих дана.
» детаљније «

________________________________________________
25.09.2014.

Усвојен Предлог закона о спречавању допинга у спорту

Влада Републике Србије усвојила је на данашњој седници Предлог закона о спречавању допинга у спорту, који је усклађен са међународним прописима и новим Светским антидопинг кодексом који ступа на снагу наредне године. То ће нашим спортистима омогућити несметано учествовање на великим међународним такмичењима, будући да спортисти из земаља које не ускладе своја антидопинг правила са одредбама Светског кодекса неће имати право учешћа.
» детаљније «

________________________________________________
15.09.2014.

Напредак омладинске политике у Србији

Државни секретар Министарства омладине и спорта Владе Републике Србије Ненад Боровчанин разговарао је са делегацијом међународних стручњака који бораве у Србији са циљем евалуације стања и давања препорука за даљи напредак у области омладинске политике. Боровчанин је на састанку, одржаном у просторијама ресорног министарства, указао на то да ово министарство посвећује велику пажњу сарадњи са Саветом Европе, о чему говоре бројни заједнички организовани скупови.
» детаљније «

________________________________________________
28.08.2014.

Неопходна модернизација целокупног система спорта

Министарство омладине и спорта саопштило је медијима да Национална стратегија за развој спорта за период до 2018. године (даље Стратегија) поставља циљеве и ствара чврсту основу за будућност спорта у Србији. На јавној расправи о Предлогу стратегије у Новом Саду истакнуто је да су тим документом дефинисани развојни циљеви српског спорта у средњорочном периоду.
» детаљније «

________________________________________________
20.08.2014.

Министарство омладине и спорта представило Предлог националне стратегије за развој спорта за период до 2018. године

Министарство омладине и спорта представило је на јавној расправи у Сомбору Предлог националне стратегије за развој спорта за период до 2018. године. Том приликом истакнуто је да су Предлогом дефинисани развојни циљеви српског спорта у средњорочном периоду са циљем да се до 2018. године обезбеди широка доступност спорта за све генерације, унапреде дечји, школски и универзитетски спорт, настави развој спортске инфраструктуре и подигне број врхунских спортских достигнућа.
» детаљније «

________________________________________________

Старије странице 1|2|3|4|5|  Још резултата  

Е-пошта | Мапа сајта | Насловна страна | Вебмастер
_______________________________________________________________________

© 2006 НИП „Образовни информатор“ - предузеће за издавачку делатност.
Београд, Цара Лазара 5A, Тел/факс: 011/3286-489, 328-65-42