СВЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ!
Правна   редакција
 011/ 3036-532
Економска   редакција
 011/ 3036-531  
Софтвер
  011/2632-743
Продаја и   претплата
  011/361-48-58   011/361-51-00  
Специфичности буџетских корисника
 

Омладина и спорт

„Кад су заједно љубав према послу и умеће, очекујте генијално дело.”

Расписан јавни позив за достављање предлога програма у области спорта

17. 05. 2019.

Министарство омладине и спорта расписало је јавни позив за достављање предлога посебног програма у области спорта у Републици Србији са дефинисаним програмским задатком: Повећан број спортских секција и других ваннаставних спортских и рекреативних активности.
Програм који се реализује кроз унапред дефинисан програмски задатак мора бити из области општег интереса у области спорта: унапређење спортске рекреације, промоција и подстицање бављења спортом свих грађана Републике Србије, а нарочито деце, жена, младих и особа са инвалидитетом. Програмски задатак се односи на повећање понуде спортских садржаја, укључивања младих у рекреативне и бесплатне спортске активности.
Конкурс је отворен до 24. маја 2019. године.
Планирана средства за реализацију овог програмског задатка у оквиру посебних програма износе укупно 16.000.000,00 динара.
Детаљније информације о конкурсу можете видети овде.

________________________________________________

Међународна конференција медицине спорта у Београду

14. 05. 2019.

Међународна конференција медицине спорта Србије, друга по реду, у организацији Завода за спорт и медицину спорта, а уз подрддку Интернационалне Федерације Медицине Спорта и Удружења за медицину спорта Србије, одржаће се од 23. до 25. маја у Београду.
Директор Завода за спорт и медицину спорта Горан Бојовић истакао је да је ова конференција још једна прилика је да се усвоје нова, потврђена сазнања и имплементирају у пракси како би се унапредио рад и очувало здравље спортиста.

________________________________________________

Почеле пријаве за стартапе за иновације у области спорта

07. 05. 2019.

Пријаве за први програм подршке стартап кредитима у Србији који развијају иновације у области спорта који Научно – технолошки парк Београд реализује у сарадњи са израелским Colosseum Sport су отворене. Могућност да конкуришу за јединствени петомесечни програм Colosseum Sports Tech Serbia имају стартапи који развијају нова технолошка решења у свим сферама спорта: развој спортиста, анализа података, еспорт, преносиве технологије, wellness и исхрана, медији и емитовање спортских догађаја. Детаљне информације можете погледате: www.colosseum-serbia.rs.

________________________________________________

ЕП за кошаркашице промоција женског спорта и Србије

20. 03. 2019.

Европско првенство за кошаркашице одржаће се од 27. јуна до 7. јула у Србији и Летонији, а финална фаза такмичења биће организована у Београду од 2. до 7. јула.
Предстојеће Европско првенство у кошарци за жене промовисаће женски спорт и мотивисати девојчице да се њиме баве.
Држава је за пет година организовала 18 великих интернационалних такмичења која су допринела промоцији Србије у Европи.

________________________________________________

Расписан јавни позив за програм/пројекат „Заврши Започето”

08. 03. 2019.

Објављен је позив за подношење предлога програма/пројекaта: Завршетак изградње спортских објеката на територији Републике Србије. Приоритет имају програми/пројекти који се односе на финансирање радова на отвореним спортским теренима и трибинама чија изградња је започета али није завршена, као и њихово стављање у употребу.
Основни циљ пројекта је стварање услова за одвијање спортских активности и коришћење спортских објекатa од стране свих категорија становништва.
О условима конкурса више можете видети овде.

________________________________________________

Старије странице 1|2|3|4|5|  Још резултата  

Е-пошта | Мапа сајта | Насловна страна | Вебмастер
_______________________________________________________________________

© 2006 НИП „Образовни информатор“ - предузеће за издавачку делатност.
Београд, Цара Лазара 5A, Тел/факс: 011/3286-489, 328-65-42